| SelGomez a întrebat:

Deci multumesc foarte mult pentru raspunsurile de la intrebarea precedenta.
Stiu ca daca eu am 1.74 si 67 de kilograme pare ok. Poate chiar e destul de ok. Si vreau sa am 53 de kilograme nu pentru ca sunt batuta in cap ci pentru ca imi doresc din tot sufletul sa ajung sa fiu ca o actrita si stiu ca suna banal si aiurea.
DAR nu despre greutate intreb eu! Ci ideea e ca mi-a intarziat ciclul vreo 4 zile. Am inteles ca e din cauza ca eu consum doar 500 - 600 de calorii pe zi si fac sport. Dar mai ales din cauza caloriilor.
Si nu, nu cred si chiar nu voi merge la doctor. Dar daca incet incet mananc cum trebuie, nu o sa mai am nici o problema corect? Si cel mai probabil am inteles ca de la sport ciclul vine mai repede si nu e nimic grav nu?
Mentionez ca am doar 14 ani si mi s-a mai intamplat sa intarzie happy.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Tinkabell a răspuns:

Oo
stai linistita.s`ar putea sa tii se schimbe data si eu am patit la fel.happy la mine inainte era la sfarsit iar acum mii s-a schimbat la inceputul lunii pe 5, 6 deci nu te ingrijora majoritatea fetelor trec prin asta la varsta asta.si da daca chiar vrei sa arati bine atunci mai slabeste dooaar putintel vreo 5 kg happy. sau daca nu stii km? mentzine`te asa si mai inaltza`te.crede`ma functioneaza happy
Bafta! :* te pup, si sper sa am dreptate happy

| chelie91ptm a răspuns:

Naspa

| chelie91ptm a răspuns:

Urat