| Gino202 a întrebat:

Deci nu mai suport de aproape o lună mă tot confrunt cu anxietatea asta,prima dată mi-a fost frică ca am ceva la plămâni,după ca am ceva la inimă,și de la atâta stres au început să-mi apară înțepături prin corp,o dată mă doare sub coastă,în stânga,după în dreapta,după mă doare sub burtă,după spatele,nu mai suport atâta stres,am ajuns să încerc să plâng și să mă rog la dumnezeu să mă ferească de așa ceva, cedez psihic nu mai pot.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca esti foarte atent la "simturile" corpului tau, atunci iti pot aparea simptomele unor boli, care - de fapt - nu exista (boli inchipuite).
Solutia este simpla: nu te mai preocupa cu acele "simptome" inexistente (nici o investigatie medicala nu va confirma vreo asemenea "boala").
Insa, gandindu-te intensiv la asemenea "boli", iti derutezi creierul si va fi incapabil sa-ti comande sanatos inretinerea organismului tau!

Răspuns utilizator avertizat
| Maraa345 a răspuns:

N-ar fi mai bine sa faci ce iti place si sa lasi stresul deoparte.

| Gino202 explică (pentru Maraa345):

încerc să fac asta, am și lăsat social media ul de o parte ceva timp, și nu știu mă tot candesc toată ziua acolo.

| Maraa345 a răspuns (pentru Gino202):

Si eu am renuntat la social media, nu m-am gandit o secunda acolo.
Citeste o carte, invata un psalm. Poti sa faci multe chestii frumoase.

| alfons2390 a răspuns:

Fa-ti o programare si discuta cu un psiholog. Nu lasa situatia sa se inrautateasca. S-au facut multe descoperiri noi in medicina psihica fiindca multi oameni incep sa aiba probleme la capitolul asta din cauza stresului si schimbarilor din lumea moderna.