| Anonymus3000 a întrebat:

Deci nu mai suport! Ieri dimineata mi-am scos mana din ghips dupa o luxatie la cot si de abia pot sa intind mana si exersez in continu fac exercitii si nimic! De ieri pana azi nu am evoluat si mana e inca umflata si e vanata arata nasol credeti ca umflatura influenteaza faptul ca nu pot sa indoi prea mult mana? cum scap de umflatura? dar de vanatai? si cum fac sa indoi mana mai mult? Si incat timp imi va trece? Cine raspunde la toate intrebarile ia funda+vot toate raspunsurile promit

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Q69 a răspuns:

Din moment ce a fost in ghips dureaza pana sa revina la nomal...nu te impacienta...
si eu am avut degete rupte si in ghips...si pana sa fie la fel ca inainte a trecut 2-3 saptamani...
si fara miscari bruste...incet,incet

| Manne a răspuns:

Incearca sa mai misti mana si spal-o cu apa calda cu sare...Have luck!

| hatze a răspuns:

Pai mana este vanata din cauza ca ai avut ghips! si nu o poti misca pentru ca era in ghips si acum e mai rau ca nu ai miscat mana in timp ce era in ghips! bye bye! ast o fundita! insanatosestete cat mai repede!

| Adiitza a răspuns:

Am avut mana stanga rupta, mi-a pus ghips pana dupa cot, cand a scos ghipsu(dupa 3-4 luni) nu puteam sa intind mana sau sa misc degetele. Cu timpu am reusit fara nici un fel de exercitiu. Umflaturi? Vantai? O sa treaca cu timpu, ai rabdare happy

| Andrei943 a răspuns:

Te doare mana pentru ca ti-ai fortat-o cat timp era pusa in ghips, mai asteapta si nu fa mult efort cu mana bolnava. durerea va trece incetul cu incetul, este vina ta ca ti-ai miscat mult mana cand era inca in ghips, sunt sigur ca doctorul a spus sa nu o faci