| Anonymus3000 a întrebat:

Deci nu mai suport! Ieri dimineata mi-am scos mana din ghips dupa o luxatie la cot si de abia pot sa intind mana si exersez in continu fac exercitii si nimic! De ieri pana azi nu am evoluat si mana e inca umflata si e vanata arata nasol credeti ca umflatura influenteaza faptul ca nu pot sa indoi prea mult mana? cum scap de umflatura? dar de vanatai? si cum fac sa indoi mana mai mult? Si incat timp imi va trece? Cine raspunde la toate intrebarile ia funda+vot toate raspunsurile promit

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu poti vedea imbunatatiri de pe o zi pe alta, mai ales la o luxatie de cot. Incearca sa faci exercitii in apa calda si sa te ungi cu un antiinflamator. O sa incepi sa observi imbuntatiri cam dupa o saptamana si iti va trece cam in 6-8 luni.

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus @LeVySuPeR! Recuperarea cere timp, răbdare, voință, exercițiu. Așa că ia-o ușor că vei ajunge și la forma maximă.
O zi cu zâmbet să ai!

| BeHappyForMe a răspuns:

Trebuie sa te duci la un kinetoteraput sa iti faca recuperare si in maxim o luna vei avea mana ca noua, pentru umflatura maseazate cu gheata pusa intr-un prosop sau i ntr-o punga timp de cateva minute si o sa mai scada umflatura dar trebuie sa te duci la recuperare fie in spital la fiziokinetoterapie fie la o clina particulara de recuperare.

| EuCuTine a răspuns:

Pai eu am avut o operatie la cot ( tija cu tot tacamul ) si dupa a trebuit sa fac recuperare. Eu zic sa nu fortezi mana prea mult incepe incet cu incet nu ridica nu o forta ca poti sa faci alta comlicatie.

| Bullweif a răspuns:

Cat timp ai avut mana in ghips muschii nu au mai fost folositi normal, si in conditiile astea se atrofiaza. Vestea buna e ca isi pot reveni, daca faci exercitii treptat cu ei. Nu trebuie sa exagerezi de la inceput ca sa nu apara complicatii, dar o sa dispara de tot si umflatura si vanataile, si mushii ai sa ii poti folosi full power din nouhappy o zi buna!

| Assassins a răspuns:

Hei.De ieri pana azi nu aveai ce progrese sa faci.Ca sa ti se vindece mana va trebuii sa faci exercitii dar sa ai rabdare, vointa...Si cu vanataile si cu mana umflata se vor duce intre timp...Dar nu uita trebuie sa ai vointa, rabdare.Bafta!

| Gaby_2513 a răspuns:

Pfff si eu am avut mana in ghips la mine a fost ca in a 3a saptamana deja imi miscam mana din ghips si mi-am revenit decat cand mi-a scos gipsu imi simteam mana parca era altcuiva... Oricum du-te la un control nu e bine sa ai asa ceva cel putin asa stiu eu. oricum ca sa eviti orice eventualitate de a nu se recupera mana cum trebuie mai bine du-te la un control eu pot sa zic orice dar medicul stie mai bine.