Stiu asta,dar stiu unele asa care au prieten, au o viata frumoasa, nu le pasa. SI nu e vorba aici de personalitate, ca cine ma stie, stie ca sunt de treaba.Pana si baiatul de care-mi placea a spus asta si ii sunt o prietena buna.Dar lumea mai intai se uita la aspect.El m-a cunoscut prin altcineva pe net, ca altfel nici nu cred ca vorbea cu mine. Din pacate n-am sanse la el.
Cu siguranta esti frumoasa asa cum esti. Si daca mama ta iti spune ca nu esti grasa, inseamna ca nu esti. Invata sa te accepti! Admira-te mai mult si simte-te bine in propriul corp.
Calmeaza-te fraticu.Eu sunt sportiva si am antrenament in fiecare zi(fara vara).Am abdomenu ok dar am picioarele mai groase si nu e grasime.Si mie mi s-a intamplat sa mananc sanatos si sa pun in greutate aprox. 1kg si acum ca e vacanta mananc decat inghetata pe fuga sau prajituri si atata de mult am slait cu Inghetata neintentionat! E straniu.Sunt multi baieti carora le plac fetele timide.Eu sunt genu de gasca fac baza de fraieri in general deci eu ar trebui sa imi fac probleme in legatura cu baietii nu tu.Da ia mai dai dracu de baietii.Ii vad pe unii cu frezele ridicate in sus si pantaloni mulati zici ca sunt gay sa mor eu.Mai dai in pana mea de baieti populari ca astia sunt cei mai prosti.Fraticu nu trebuie ca baiatu sa fie popular trebuie doar ca voi sa va simtiti bine unu in compania celuilalt.Si ce te panichezi asa? esti doar a 9-a! Inca nu te-ai dezvoltat psihic si eu zic ca cel mai bine este sa ai un prieten cand esti pe picioarele tale adica la 18 ani! Nu ma crede inapoiata ca nu sunt deloc dar gandeste-te si tu si o sa vezi ca am dreptate.Si ce daca celelalte au prietenii? Se vor despartii si ele crede-ma ca in societatea de azi numic nu e facut sa tina.Si eu eram super timida dar m-am enervat si i-am dat dracu pe toti.Razi cat poti de cine poti si traieste-ti viata. Poate ziua de maine numai vine.Ce rost are sa te necajesti din cauza ***-ilor.
Mda...traim intr-o societate de rahat in care trebuie sa fim toti la fel si o tipa buna are cel putin 15 kg mai putin decat inaltime. deci teoretic ar trebui sa ai 47 kg. e stupid, da asta e sistemu. eu stiu tipe grase si proaste care sunt cu tipi foarte buni. eu sunt a 10. a(trec 11) sunt fata si am slabit cat sa am cu 10 kg mai putin decat inatime si tot n-am gagic. am observat ca daca mananc doar lucruri facute in casa nu ma ingras. si mananc cu 4 ore inainte sa ma culc. am tinut dieta pe calorii si n-am facut in viata mea sport. toata media promoveaza tipa slabanoaga cu tate ceea ce n-o sa fi. daca esti slaba n-ai tate. eu mananc de dim o salata de rosii(cu ulei), un ceai si o buca de branza. cand eram la scl nu mancam la pranz doar ce mancau colegii si le luam si eu, acum mananc un iaurt sau asa ceva si seara o ciorba.mai ciugulesc biscuiti(desi n-ar trebui) si dulceata si fructe da incerc sa evit. si in weekend mananc prajitura(facuta de mine) si macaroane sau ceva. si beau(ma doare-n cot de dieta eu la bautura nu renunt) si fumez. cred ca fumatu te slabeste.
Cairo întreabă: