| silviuvisan123 a întrebat:

Deci nu știu ce să mai cred sunt total bulversat sper sa fie aici cineva care sa îmi de-a răspunsul clar am deci: mă durut piciorul drept după care am fost la urgență sa vad daca am apendicita mi-a zis că nu am a 2 zi am fost și la in consult la fel mi-a zis că nu am ajuns acasă seara mă luat dureri de burtă și am luat pastile sa mă lase m-a lasat dar a 2 zi iar m-a luat nu știu ce să mai cred stau cu mare frică că am apendicita și mi-e frica că am fara să îmi dau seama și o dau in peritonită ce sa fac daca mă duc la urgențe o să zică iar că nu am probabil am sau nu voi ce ziceți

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Robert2526 a răspuns:

Ce pastile ai luat? durerea cedeaza cand iei analgezice? cam cat de rapid cedeaza si ce anume ai luat? Ai alte simptome asociate? greata, varsaturi, diaree?

| silviuvisan123 explică (pentru Robert2526):

Azi am fost și am făcut ecografie abdominala și la fel mi-a zis că nu am apendicita până acum mau consultat 3 medici și au zis că nu mai mult de atât ce pot face

| Robert2526 a răspuns (pentru silviuvisan123):

Mai asteapta cateva zile, daca nu te lasa, poti sa mai mergi ulterior. Eu am patit fix la fel cu apendicita, dupa o saptamana s-au lamurit si medicii ca am apendicita si am fost operat. Urmareste starea de sanatate cateva zile apoi daca nu te lasa, mergi din nou la medic

| silviuvisan123 explică (pentru Robert2526):

Nu prea am simptome asta e chestia doar durerea de picior am avut-o dar acum ma lăsat

| silviuvisan123 explică:

Dacă durerea este un pic mai jos de buric și se duce puțin și spre spate ce ar putea fi?