| CelCeReuseste a întrebat:

Deci organizam ceva cu amicii, acum 30 de minute a avut loc actiunea, stiti cum e sa faceti ceva impreuna cu amicii la varsta de 19 ani caterinca si lucru, nimic. Eu eram printre cei care aveau chef azi sa progresesze, dar marea majoritatea era paralela cu situatia, si s-a cam umplut paharul, am inceput sa injur in ultimul hal, ba chiar am aruncat un scaun de perete si am sarit la bataie. Sunt constient de ce am facut ba chiar pot spune ca daca as fi vrut sa ma opresc ma puteam oprii dar nu am vrut, nu e prima oara cand explodez in halul asta, tin sa mentionez ca am un trecut extrem de violent in familie si inca pana in prezent mai exista probleme, am vazut ce altii putini vad intr-o familie, vreau sa intreb daca detin cumva simptomele ale anumitei boli mintale si daca da atuni care? Nu aud voci, nu vorbesc singur, sunt considerat destul de calm dar energetic si social. Am terminat mate-info, si sunt la inginerie acum deci cred ca nu-s chiar inapoiat mintal. Doar ca in ultimul timp cand ma enervez ma enervez rau de tot, incepe sa-mi tremure corpul si vocea. Control asupra corpului nu stiu inca cat am. In familia mea, mai mult din partea tatalui, existau si exista inca persoane care stiu sigur ca au schizofrenie.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| LexiEla a răspuns:

Din cate stiu eu, daca un copil e crescut intr-un mediu cu persoane schizofrenice poate avea si el cu timpul, nu e neaparat o varsta stabilita. Asta sau doar esti tu mai vulcanic. Incearca sa te calmezi, sa meditezi mai mult, sa fii mai pasnic. Nu ar strica nici sa mergi la un psiholog.