| OMGJellybelly a întrebat:

Deci pentru inceput, buna!
Am nevoie de un sfat si poate cateva ponturi.
Iubitul meu sufera de o durere abdominala, este in partea stanga si din cate mi-a spus il doare enorm. E o durere puternica. A fost la medic acum cateva zile,dar acesta nu i-a spus decat sa se odihneasca deoarece sta pana tarziu. Nu vreau sa i se intample ceva. Am nevoie de un sfat,iar daca este un medic pe aici,ar fi minunat.
M-am mai uitat pe diferite site-uri si e posibil sa aiba blocaj intestinal, deoarece nu mananca nimic mai, gras. Ajutati-ma! Va rog

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| iulian1302 a răspuns:

Buna. Unde il doare mai exact in partea sanga? Daca il doare imediat dupa ce se termina grilajul costal( coastele) este posibil ca acea durere sa fie de la splina. A facut cumva ceva efort mai intens de curand? Medicul la care a fost i-a recomandat vreun tratament? Daca da, ce anume i-a prescris? Ii poti da niste medicamente antispastice( No-Spa tablete) si un medicament analgezic. Daca durerile se intensifica foarte mult cu totul ca a luat/ ia tratament iti recoamnd fie sa suni la ambulanta fie sa mergi cu el la UPU( primiri urgente).

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sa schimbe medicul!
daca este foarte obosit, da, intr-adeavr spila se inflameaza si da dureri. Totusi poate este bine sa faca niste teste simple de sange sau un consult cu palpare pe abdomen de catre un alt medic. 2 pareri diferite, nu strica niciodata!

| OMGJellybelly explică:

Da, face exercitii, si nu, medicul nu i-a recomandat/dat nici un fel de tratament, doar odihna. Si totusi durerea persista.