| rock2134 a întrebat:

Deci problema e in felul urmator, de 2 ani m-am apucat de fumat si in timpul asta am slabit 15kg, acum am inaltimea 1.76 si 52kg, daca m-as lasa de fumat as putea sa ajung la greutatea normala?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Mayhem666 a răspuns:

Da, dar de asemenea poti sa ai greutatea si mai mare de cea normala daca te lasi de fumat, deoarece, atunci cand fumezi, nicotina are efectul de a-ti produce o senzatie care "diminueaza" pofta de mancare, adica simti ca nu ti-e foame. Nu prea stiu sa explic, dar dupa parerea mea, nu ar fi trebuit sa te apuci de fumat in primul rand, pentru ca tigarile nu produc nimic benefic, doar iti distrugi plamanii, iti arunci sanatatea si banii la gunoi, metaforic vorbind.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Cam da. Fumatul diminueaza pofta de mancare si mai are si alte efecte nefaste.