| Ancuta_2332 a întrebat:

Deci problema este urmatoarea : Transpir foarte mult la subrat... si nu stiu cum sau ce sa fac sa nu mai transpir asa mult.

Sfaturi ceva?straight face

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| BRG a răspuns:

Sărut mîna Ancuța te razi la sub braț? Că și părul de la subraț poate declanșa transpirație, și miros urît.

| NuAmGăsitNume a răspuns:

Exact problema asta o am si eulaughing Eu tot insistam sa imi faca mama ceva sa ma duca la vreun doctor. Dar nu e nevoie, fiindca e normal. Elimini toxine si asta pateste toata lumea,fiecare cand ii vremealaughing. Ca sa scapi mai repede=mult sport.

Totusi eu sunt scutita, dar daca crezi tu ca e mai bine cumpara`ti doar haine prin care nu se vede sau care acopera, ca mine:d
funda?

| Aida_2733 a răspuns:

Incearca cu ceai de salcie si vezi daca da rezultate dupa ceva timp:*

| Denise_3997 a răspuns:

Ancuta, este normal si sanatos sa traspiri. Toata faza este sa nu mirosim. Prin transpiratie eliminam o groaza de toxine. Din acest motiv nu este recomandat sa folosim deodorante care ne opresc din a transpira.

| Yokrisztinutzza a răspuns:

Este bine ca transpiri.astel elimini toxinele...foloseste zilnic un deodorant din acela cu efect 24 h...sigur te ajutawinking

| Shiver a răspuns:

Sa te speli cat mai mult si sa folosesti deodorant

| Ancuta_2332 explică:

Heiii :-l evident ca folosesc deodorant laughing. Acum scuzati-ma ca am uitat sa precizez

| Ancuta_2332 explică:

Draga @Cristi_din_Bucuresti... imi fac codite la subrat! oh go on

Dăăăă!

| DaNy15 a răspuns:

Pune deodorant acolo laughing