anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci, problema mea e urmatoarea. acum 2 saptamani cand aveam parul mai mare m-am luat la cearta cu un baiat. el narod fiind m-a luat de par si m-a tras acum 1 saptamana cand m-am tuns am observat ca am niste "gauri in par" m-am uitat atent in seara asta si am vazut ca creste CRED! dar nu prea cred. am vazut si la multa lume ca nu prea are in unele parti cred ca din acelasi motiv. intrebarea mea este : mai creste parul in partile alea? vreau sa va spun ca mi la smuls de la radacina straight face de asta cred ca se si vede si am vreo 2 saptamana de cand m-a tras si nu prea a crescut sad chiar deloc cred...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BiancaDenisa a răspuns:

Da,va creste! Nu te speria, parul care este smuls de la radacina creste mai greu.In aproximativ 2 saptamani vei observa fire scurte de par in acele locuri unde ai golurile.Nu te speria si asteapta pentru ca va creste.Mult succes, numai bine happy

3 răspunsuri:
| jadir a răspuns:

Va creste stai linistita, dar tu nai frate, var mai mare sa-l ia putin de perciuni pe inculpat sa vada si el cum este?

| tabittha a răspuns:

Mai asteapta ca in 2 saptamani nu ai ce sa vezi. In plus nu cred ca ti l-a smuls ci doar l-a rupt, asa ca nu-ti face griji.

| zhenkyn a răspuns:

NU retrai, o sa creasca