Operatie cu laser. Costa in jur de 800-1000 euro pentru fiecare ochi dar te scapa definitiv de ochelari.
Conditii:
1. Trebuie sa ai 18 ani impliniti (cel putin asa mi-a zis mie cand am fost la 17 ani la control);
2. Dupa caz, afectiunea trebuie sa stagneze (sa nu mai creasca in dioptrii). In caz ca te operezi si afectiunea nu a stagnat, poate aparea chiar si dupa operatie;
3. One time only, din cate stiu eu.
De la cati ani? si cati ani ai acum?
Port de aproape 9 luni, cu toate ca trebuia sa ii port de mai mult timp, am 14 ani.
Scuze, am scris mai mult dar s-a trimis doar : si eu port ochelari.
In caz ca vrei sa vorbim trimite-mi id.ul tau printr-un mesaj.
Buna,ochelari nu ii porti degeaba, parerea mea e sa ii porti acum pentru a-ti "repara" ochii sa ai mai multe sanse sa scapi de ei mai tarziu si in plus o pereche de ochelari arenjati la o fata o fac sa para mai draguta. in cateva cercetari pentru tine, am gasit asta http://www.topsanatate.ro/......19377.html Multa sanatate si nu mai fii suparata, o sa scapi de ei ca ai inca o varsta frageda.
Poti manca 1-2 morcovi pe zi.
Mai lasa calculatorul si TV-ul, pentru ca strica vederea, si iar ajungi sa porti ochelari.
Sper sa iti fie de folos, pa-pa!
Vb cu medicul oftalmolog ce se poate face in cazul tau. daca problema s-ar fi rezolvat doar cu mancat anumite alimente nu crezi ca ti-ar fi zis din prima? sau crezi ca noi ceilalti am fi purtat ochelari doar asa, ca ne place?
Deeaandreea9156 întreabă: