| 141414 a întrebat:

Deci recunosc ca am o mare problema. Tremur. Tocmai am avut o criza de nervi fara un motiv prea intemeiat. Sunt foarte nervos, stresat, timorat. M-am batut. Stiu ca e o prostie. Am fost destul de lucid sa nu imi smulg parul dar nu mai aveam mult. Am zgarieturi pe fata, pe piept si vanatai si urme ca de vase sparte pe picioare. Efectiv imi dadeam palme si tipam si plangeam dar fara lacrimi aproape. Sunt socat si ma simt aiurea. Ma doare capul de la cate palme mi-am dat. Si chiar am niste palme foarte grele dar eu nu simteam mai nimic. Ce se intampla cu mine si cum sa ma calmez si care e alta solutie pana la psihiatru/neurolog?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| express11 a răspuns:

la psihiatru/neurolog

| George8916 a răspuns:

Te apuci de un sport (undeva unde sa te bati cu altii/sa iei bataie) box sau ce vrei tu.Sau daca te apuca pe nepregatite, iti infasori pumnii in carpe ca sa nu iti rupi oasele si dai in perete pana te linistesti(normal ca o sa ti se inroseasca/invinteasca, daca se rupe ceva te duci la spital)

| 141414 explică (pentru George8916):

Multumesc insa... O solutie fara violenta? Vreau sa ma calmez nu sa ma descarc asa mereu... Mai faceam asta inainte dar nu asa grav mai dadeam un pumn in ceva in cel mai rau caz dar nu asa tare si cu disperare imi era mila si ma durea si eram bland acum cred ca sunt in starea sa omor pe cineva. Si sunt antitalent total la sportlaughing

| George8916 a răspuns (pentru 141414):

Stai la tv, bei un suc rece, mananci o prajitura sau ceva si stai linistit. laughing