| anedreaeaaa a întrebat:

Deci...sanii mei au luat o forma de lamaie sau para...sau ce o filaughing
Chestia este ca au inceput sa se si formeze sanii, deci sa se umfle...inseamna ca nu imi vor mai creste sanii?(am 13 ani si nu sunt insarcinata)=]]

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ce problema grava ai! Esti la pubertate.Este normal sa iti creasca sanii.Forma sanilor nu o dai tu ci natura.Mai spui si ca nu esti insarcinata.Asta ce inseamna? Ca deja ai facut sex? La 13 ani.Sau habar nu ai despre ce vorbesti?

| anedreaeaaa explică (pentru darrio2007):

Nu mai...am cautat pe net si am gasit doar "cresterea sanilor pentru gravide"...ca sa nu existe confuziilaughing

| darrio2007 a răspuns (pentru anedreaeaaa):

Si de ce ai cautat pentru gravide? De ce nu ai cautat simptomele pubertatii(varsta ta) si cum se manifesta acestea?

| anedreaeaaa explică (pentru darrio2007):

Nu am cautat pentru gravide...am scris "cresterea/umflarea sanilor"
dar mi-a dat doar despre gravide

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Situaţia este normală, NU ai de ce să te îngrijorezi!

Sânii se dezvoltă până pe la 18-20 de anişori, apoi se mai măresc/dezvoltă la/după prima sarcină.

Deci, sânii tăi vor mai CREŞTE, stai liniştită happy

Toate cele bune.

| anedreaeaaa explică:

Ma refer la sfarcuri ca mi s-au umflat*
Am gresit eulaughing

| Cata240 a răspuns:

Stai linistita ca acum iti cresc.

| anedreaeaaa explică (pentru Cata240):

Ma speriasem...am sanii cam mari pentru varsta mea si am crescut ca s-au oprit din crescutlaughing

| Rozamfira a răspuns:

La mine sunt la fel, dar m-am consultat cu medicul de familie si mi-a zis ca ei isi vor lua forma normala dupa 20 de ani minim.