anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci simt ca o iau raznastraight face! am fost la doctor acum 2 saptamani pentru ca nu-mi venea menstruatia iar doctoru a zis ca n-am nimic, nu mi-a dat nici un tratament(in iulie, august nu mi-a venit de loc, in sept. si oct. f. putin si-n noiembre iar lipsa)am ramas masca ca lui i s-a parut normala situatia asta, in fine...acum iau de capu meu tictura de marar si ceai de coada soricelului dar mentruatia nu da nici un semn sa apara! nu stiu ce sa mai facstraight face

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
| MM a răspuns:

O cunostinta de-a mea a avut aceeasi problema, dar a fost la ginecolog si acesta i-a prescris niste pastile care i-au rezolvat problema.Ar trebui sa te duci la un alt ginecolog.

| DianaLostInDreams a răspuns:

E normal.Am patit si eu pe la 14-15 ani, si mai mult ca tine, vreo 4 luni. Apoi nu am mai avut probleme. Dar daca vrei sa fi mai sigura mai bine te duci la alt ginecolog.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din moment ce doctorul ti-a spus sa stai linistita, nu inteleg de ce te agiti. oricum, ca sa fii sigura, ai face bine sa mai consulti parerea unui doctor.

oricum, menstruatia nu vine regulat aproape niciodata pe parcursul vietii, dar nu stiu daca sa nu apara pe perioade atat de lungi se explica atat de usor.

oricum, eu nu cred in niciun tratament babesc sau alte chestii de genul asta. eu zic sa stai linistita happy pana cand vei stii sigur care este cu exactitate cauza intarzierii menstruatiei.

| Alina_5575 a răspuns:

Aceiasi problema am si eu sad...chiar vroiams a pun o intrebare aici pe TPU...

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca ai pana in 16 ani, situatia e normala si se va regla de la sine. Nu e nevoie de tratament deocamdata. Daca ai peste 16 ani, atunci ar fi bine sa-ti schimbi ginecologul, eventual chiar sa te internezi intr-in serviciu de ginecologie sau endocrinologie pentru ecografie si analize amanuntite. Sincer nu cred ca tinctura de marar (folosita pentru cresterea sanilor) te va ajuta intr-un fel.

| spyceygirl a răspuns:

Dar cati ani ai? varsta este importanta? probabil cadaca ai pana in 16 ani, de aceea doctorului i s-a parut normala situatia deoarece abia dupa 6 luni de duci la doctor.mai pe scurt ca sa intlegi daca duypa 6 luni de zile nu iti vine, mergi la medic si spune-i situatia. un sfat:nu mai consuma acele ceairui sau ce faci tu din plantele acelea, daca doctorul nu ti-a recomandat nimic, si ti-a zis ca e normal, tu ce te mai consumi?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu am 16 ani.am 21! doctorul a zis ca este de la un shoc emotional sau stres.

tundenana
| tundenana a răspuns:

Rebeca ai tot dretul sa mai consulti un medic, spun din experienta nu te lasa pentru ca vei pati ca mine, am o problema hormonala care nici dupa multi ani de tratament nu e OK
Du-te acum cat esti tanara totul e mai usor de rezolvat, daca nu ai incredere in medicul tau du-te la altul, eventual ar fi bine sa consulti si un endocrinolog, nu e ok deloc ce ti se intampla mai ales la varsta ta, de acord ca intre 12- 16 ani se pot intampla dereglari de ciclu dar la 21 ani ar trebui sa fie totul in regula. Multa sanatate si nu te lasa du-te la alt medic cat mai repede

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Vezi ce medic deștept? Mai spune una lume că am eu ceva cu ei, ei află că am ceva personal cu deștepții ăștia, tu ești o completare la supărarea mea pe ei...
Mergi și fă dozările hormonale, acolo vei depista cauza, nu la medicul de familie sau ginecolog!
Ceai de crețișoară trebuie să bei.
Sănătate.
Pa, pa.

| zantedeschia a răspuns:

Du-te la alt ginecolog. Trebuie sa iti dea ceva, chiar si anticonceptionale, dar sa iti dea. Nu e bine sa nu iti vina. Dar du-te nu iti face lene.Succes.

| spyceygirl a răspuns:

Nu stiu de ce sfatul meu ti s-a parut nefolositor, pan la urma de unde era sa stiu ca ai 21 ani daca nu ai specificat, inca o data iti spun, asculta ce spune doctorul ca de aceea are aceasta profesie si nu mai consuma acele tincturi dpa "capul tau". mai du-te o data la ginecolog si spune-i sa iti ecxplice situatia deoarece esti ingrijorata.inca o data as dori sa imi soui de ce ti s-a parut nefolositor sfatul meu(daca vrei)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am vrut sa dau folositor dar mi s-a blocat pc-ul si am dat din greseala nefolositor.scuze

| ina_4413 a răspuns:

Ia 3 zile utrogestan2/zi seara si dimineata si dupa aceea in aproximativ 7 zile iti vine menstruatia. Dupa aceea ia anticonceptionale 3 luni sa-ti reglezi menstrele.Trebuie sa mergi la medic.

...