| Brăila_Ana_Cosmina_1997 a întrebat:

Deci sunt disperata,duminica asta,noaptea, voi pleca la mare doar ca pana acum nu mi-a venit ciclul si imi este teama ca nu cumva "scufiţa rosie" sa vina la mine tocmai cand sunt la mare caci as vrea sa intru si eu sa ma balacesc in mare.Am 15 ani si sunt inca virgina...ce ar putea fi, ce as putea face sa grabesc venirea menstruatiei.Nu mi-a mai venit de pe la Evaluarea Nationala

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Quanah a răspuns:

Nu poti grabi venirea menstruatiei. Nu te panica. Se poate sa mai intarzie, se poate sa nu. Daca nu ti-a venit de la Evaluare, e posibil sa nu se grabeasca. Deocamdata, mai dureaza pana se regleaza cat de cat. La varsta ta, nu-mi venise 3-4 luni deloc, deci... Distractie placuta :*

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca exista nimic sa grabesti venirea lui si, nu cred ca este indicat ca apoi o sa ti-l dereglezi..Asteapta,poate iti vine pana atunci si,in caz ca nu iti vine pana atunci,ca sa nu ai surprize si daca intr-adevar vrei sa te balacesti. poti folosi ob-urile, care, acum o sa te intrebi daca dezvirgineaza sau nu, insa, iti spun eu de dinainte ca nu dezvirgineaza asa cum se spune..este doar un MIT!
Distratie placuta la mare!:*