| Cameliana a întrebat:

Deci...Sunt fată și am 13 ani. Până la vârsta asta nu am avut niciodată probleme cu greutatea. Mereu am fost slabă și chiar mă plângeam de acest lucru. Am avut și perioade în care la 1.63 am avut 39 kg. Înainte nu puteam să mă îngraș și dacă puneam 2 kg pe mine le dădeam jos într-o zi. În urmă cu câteva luni am luat în greutate și se observă, iar eu nu mă simt bine. Lumea îmi spune că arăt ok, dar nu mă simt bine. Mă simt plinuță și chiar vreau să slăbesc. Acum am 1, 63 m și 50 kg. Vreau să ajung la 47 ca să fiu fericită și să mă simt bine. Nu vreau să îmi spuneți că nu ar trebui să slăbesc, deoarece nu mă ajută cu nimic, căci mi-am propus deja să dau cele 3-4 kg jos. Dacă înainte îmi era ușor să fac asta, acum abia dacă pot să scap de 300 g. Îmi doresc să îmi spuneți lucruri eficiente pe care să le fac, dar nu să merg la sală sau în timpul săptămânii să ies să fac mișcare, că nu am timp(sunt la școală). Dau fundă și mai ales cei care au trecut prin asta să spună. Am auzit că o femeie a slăbit ușor 3 kg într-o săptămănă. Aș vrea și eu...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Ai greutate NORMALĂ; iar greutatea ta IDEALĂ ar trebui să fie de 56, 6 kg - vezi linkul :
http://www.dietetik.ro/......calculator

Deci, ai cu vreo 6-7 kg SUB greutatea IDEALĂ, aşa că, NU mai trebuie să slăbeşti DELOC!

Dacă vei mai slăbi, vei ajunge SUBPONDERALĂ :
http://www.dietetik.ro/......calculator

Toate cele bune.

| PhooThay a răspuns:

Buna! De la o varsta nu vei mai slabi atat de usor pe cat speri. Cu cat cresti in varsta, cu atat vei slabi mai greu. Nu incerca metode de infometare sau alt fel de metode dintr-astea, ci doar incearca sa nu mananci dupa ora 8 seara, sa bei mai multe lichide si cand ai timp sa faci cateva genoflexiuni, abdomene. E tot ce te poate ajuta. Sper ca ti-am fost de folos?!

| ddeennyyssaa13 a răspuns:

Buna. Aici ai tot ce ai nevoie. Sper ca iti plac merele... multa bafta in continuare si sper sa reușești sa faci ce ti.ai propus. http://m.perfecte.ro/diet-health/dieta-cu-mere.html. singura problema e ca nu vei slabi intr.o saptamana dupa cum ai spus mai sus. Dar nu cred ca ai putea slabi atat de mult intr.un timp asa de scurt. Sper ca raspunsul meu sa fie de ajutor.;)

| inimatharece a răspuns:

Pai nimic greu rolling on the floor) Fast-food toata ziua sa nu iesi niciodata sambata si duminica in natura sa stai pe laptop si alte chesti. si sa fii obsedata de chestia asta cu slabitul!winking Te pup :*!

| AnaNnnnnnn a răspuns:

Am o intrebare...da-mi si mie un sfat...si eu am 13 ani si sunt slaba...imi spui te rog frumos cum ai reusit sa te ingrasi? Te rog din suflet!

Sincer, iti sustin dorinta de a slabi 3-4 kg chiar daca lumea iti spune ca esti bine....asa mi se intampla si mie..lumea spune ca sunt cat de cat bine..insa eu cred ca sunt foaarte slaba....ca sa slabesti eu zuc sa mananci legume si fructe....la pranz\cina poti sa iti pui cantitate mai mica de mancare
Cred ca te ai interesat de pe net despre cum sa slabesti...si nu are rost sa iti mai spun eu predici...

Un ultim sfat e sa... Atunci cand mananci sa te gandesti cum ai vrea sa arati dupa slabire...adica sa GANDESTI POZITIV!
Baftaa!
Nu vreau neaparat funda....insa astept raspunsul tau in legatura de cum te ai ingrasat.....in cat timp (TE ROG!)

| Belluta11 a răspuns:

Buna! Poti incerca dieta Dukan si poti slabi cat doresti. Bineinteles, daca iti doresti cu adevarat! Sper ca ti-am fost de ajutor. Pupici :*