| babyivone a întrebat:

Deci sunt in clasa a 10-a si intr-a 6-a mi-am rupt mana(mai exact clavicula,adica foarte aproape de umar) si am stat o luna de zile cu mana in ghips,si dupa, mergeam cu spatele stramb..si m-am fortat sa merg drept si asa mi-o ramas mersul...si mi se tot tot spune ca vai ca merg prea drept,sunt intrebata daca ma fortez sa stau cu spatele drept,si chiar nu inteleg,care e problema? ca eu merg asa fara sa-mi dau seama,si ma simt aiurea cand mi se spune ca stau prea dreapta,de parca ar fi o problema,si unii mai zic, ca vai parca as fi la armata...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| elievonc a răspuns:

Cred ca era o problema daca mergeai mai " cocosata ", nu vad nimic rau in a merge drept laughing

5 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Nu cred ca e o problema, poate li se pare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU cred ca e o problema poate li se pare amicilor tai

| SKillerQSama a răspuns:

Stai prea drept. deci 1. Bea un pahar de tarie, 2. Date de toti peretii, 3. Dimineata nu vei mai avea putere nici sa mai stai in picioare funda

| Julian_Mad_1995 a răspuns:

Un sfat babesc care multi il faceau leagati coada de matura sau o scandura de spate si incearca doar 35 40 de minute pe zi sa faci miscare functioneaza multi soldati de razboi asa isi reveneau dupa ce veneau cu o mana rupta din umar sau un soc

| Lixandru_Marina_1983 a răspuns:

Eu una nu cred ca e o problema, poate li se pare lor