anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci sunt mega slaba..sunt clasa 6 am 1, 65 m.sh 36kg 0.0.cum as putea sa ma ingras sunt mega slaba am incercat cu detoate ceaiuri,mancare de tip fast food, mancaruri bogate in grasimi am incercat sa tin si un regim sa mananc foarte mult pe zi dar nu s-a intamplat nimic ajutor frate am doar 1, 65 m si 36 kg ajutor, ofer FUNDA:X

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| lovemusic90 a răspuns:

Nu iti recomand sa mananci fast food sau alimente bogate in grasimi, deoarece toate acestea pot afecta altceva din organismul tau. Daca vrei sa te ingrasi, trebuie sa :
Mananci de 5 ori pe zi, la aceeasi ora si trebuie sa continui sa faci sport, indiferent de faptul ca esti slaba. Si consuma alimente bogate in carbohidranti.

| geaa96 a răspuns:

In primul rand trebuie sa cresti numarul caloriilor ingerate in timpul zilei insa asta nu inseamna sa consumi neconditionat tot ce-ti trece prin cap. Daca problema ta este lipsa apetitului atunci introdu in alimentatia ta zilnica maslinele, castravetii si ceapa; acestea fiind alimente care stimuleaza pofta de mancare. Dieta pentru ingrasare consta in cresterea cantitatii de proteine, carbohidrati, lapte si produse lactate. Introdu, intre mese, sucuri de fructe ( mai bine daca sunt fara adaos de zahar) si fructe uscate.