| Lolkkk a întrebat:

Deci tata m-a îndopat cu antibiotice cred ca de 2 săptămâni și simptomele sunt aceleași:tusesc aproape mereu, dau muci verzi și flegme verzi.Eu recunosc ca am mai alergat uneori dar nu prea o mai fac acum pentru că mi-e frica sa nu fac pneumonie. Oare îmi va trece raceala? Muci uneori îi dau și alb spre verde

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

E mare diferenta la nuantele de verde.
Daca este verde inchis, atunc este nevoie de investigatii medicale serioase (ORL si pulmonar).
Daca este alba si doar cu nuanta slaba de verde, acesta poate fi de la medicamente sau chiar de la ceva puroi.
Un consult medical la medicul de familie oricum ar fi recomandat, daca problema persista si dupa doua saptamani.

| Violleta2022 a răspuns:

Inseamna ca antibioticele luate au fost incorecte si inutile.
Mergi la medic sa te consulte si sa-ti dea medicatie adecvata, ca o raceala netrata duce la complicatii si posibil penumonie.

| johnnny123 a răspuns:

Spune-i tatălui tău că dacă nu este medic nu ar trebui să-ți "prescrie" antibiotice.

La fel cum dacă nu este pilot, nu ar trebui să piloteze un avion.

Răspuns utilizator avertizat