| LolNope a întrebat:

Deci, TPU.

As vrea daca stie cineva sa imi dea un program prin care sa dau 10-20 de kg intr-un an si jumatate?

Sa contina exercitii si dieta, as merge si la un nutritionist, imi puteti recomanda vreunul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Elimina pe cat posibil din alimentatie produsele fast-food,mezelurile si alte preparate,dulciurile,chips-urile, sucurile si alte porcarii din comert si nu consuma in cantitati mari nuci, alune sau fistic.In rest, mananca incet si mesteca bine mancarea si bea minimum 2 l de apa zilnic(consumata inainte si dupa masa,in special,aceasta mentine senzatia de satietate mai mult timp).In rest, alearga zilnic, cu viteza medie in jur de 20-30 de minute.Astfel poti slabi cat ti-ai propus intr-un timp chiar mai scurt(nu intr-un timp record, in schimb). Succes.

3 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Printre cei mai buni nutritionisti ar trebui a fie Florin Uceanu multiplu campion la bodybuilding,daca dai de el si ai ceva bani cred ca o sa arati cum visezi,da e nevoie de muta munca,timp dedicat,bani, vointa, rabdare etc