Baiatul ala sau e pedofil sau habar nu are ce varsta ai tu... Asta sau vrea si el sa ajunga pe prima pagina a tabloidelor alaturi de profu' de sport, profu' de pian si bineinteles Radu Mazare
Si totus : Categorii > Sanatate
ce treaba are intrebarea ta cu titlul topicului?
Ti-ai facut buletinul acum 6 luni. Parerea mea e sa-ti continui joaca cu fetele, sotron, v-ati ascuns, ratele si vanatorii si ce jocuri ale copilariei mai stiti.
Da ar fi frumos sa il inviti tu la disco.Si nu stiu ce intentie ar avea el.Cand ti a zis ca daca vrei sa fiti impreuna nu trebuia sa l fi refuzat categoric, ci ar fi trebuit sa i spui sa mai asteptati sa mai treaca un pic de timp sa va mai cunoasteti.Asta eu poti spune si acum
Bafta!
Poti sa te astepti ca va dori mai mult de un sarut in viitorul apropiat tinand cont de varsta lui.
Gestul ar fi dragut daca te-ar invita el la disco si nu invers, desigur cu aprobarea parintilor tai.
Te-as sfatui totusi ca tu sa eviti fie din partea lui fie din partea oricarui baiat "intentiile" la care ne gandim amandoi.(macar 3-4 ani)
Tu la 14 ani si jumatate mergi la discoteca.eu ink nu pot sa cred cat de repede se dezvolta generatiile astea.ar fi ok sa ii spui adevarul si sa ii explici ca esti mai micuta si nu prea te pricepi.