anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci TPU. poveste incepe asa:acum 2 saptamani am fost la disco si am facut cunostinta cu un baiat foarte dragutlove struck si el mi-a cerut nr[bineinteles ca i l-am datbig grin]. dimineata cand am ajuns acasa am vb prin sms. si deodata mi-a zis daca vreau sa fim impreuna:-s. l-am refuzatstraight face dintr-un singur motivbig grin[nu am idee cum se saruta, si nu as vrea sa ma fac de ras.cu toate ca nimeni nu s-a nascut invatat si nu as vrea sa aud vb urate la adresa mea.] aveti vreo idee ce as putea face in legatura cu sarutul si cu cererea pe care baiatul mi-a facut-o? credeti ca ar fi un gest dragut sa-l invit sa mearga cu mine sambata asta la disco? funda:X! P. S:baiatul are 18 anilove struck, iar eu am doar 14 jumlaughing, credeti ca ar avea alte intentii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| IMC90 a răspuns:

Baiatul ala sau e pedofil sau habar nu are ce varsta ai tu... Asta sau vrea si el sa ajunga pe prima pagina a tabloidelor alaturi de profu' de sport, profu' de pian si bineinteles Radu Mazare laughing

Si totus : Categorii > Sanatate
ce treaba are intrebarea ta cu titlul topicului?

6 răspunsuri:
| Sentinel a răspuns:

Ti-ai facut buletinul acum 6 luni. Parerea mea e sa-ti continui joaca cu fetele, sotron, v-ati ascuns, ratele si vanatorii si ce jocuri ale copilariei mai stiti.

| SweetElena93 a răspuns:

laughing ia-ma pe mine

| Roxetteeeeeeeeee a răspuns:

Mdaoh go on Ce raspunsuri oh go on

| Sn1p3r a răspuns:

Da ar fi frumos sa il inviti tu la disco.Si nu stiu ce intentie ar avea el.Cand ti a zis ca daca vrei sa fiti impreuna nu trebuia sa l fi refuzat categoric, ci ar fi trebuit sa i spui sa mai asteptati sa mai treaca un pic de timp sa va mai cunoasteti.Asta eu poti spune si acumhappy
Bafta!

| Ezyo a răspuns:

Poti sa te astepti ca va dori mai mult de un sarut in viitorul apropiat tinand cont de varsta lui.
Gestul ar fi dragut daca te-ar invita el la disco si nu invers, desigur cu aprobarea parintilor tai.
Te-as sfatui totusi ca tu sa eviti fie din partea lui fie din partea oricarui baiat "intentiile" la care ne gandim amandoi.(macar 3-4 ani) big grin

| vampiressa a răspuns:

Tu la 14 ani si jumatate mergi la discoteca.eu ink nu pot sa cred cat de repede se dezvolta generatiile astea.ar fi ok sa ii spui adevarul si sa ii explici ca esti mai micuta si nu prea te pricepi.