Este foarte probabil sa nu fie de la dinti
iti trebuie ORL si eventual doctor de stomac (nu stiu cum ii zice)
Ai infectie in gat, de aceea iti miroase urat gura.
Mergi al mediculd e familie sa-ti dea trimitere la un laborator de analize medicale, pentru un EXUDAT FARINGIAN si ulterior sa faci tratament cu antibiotice specifice, ca sa scapi de bacteria care locuieste in gatul tau.
Mirosul ala ce spui tu nu este din gura, este din stomac.Bea apa acidulata, o sa diminueze mirosul ala. Uneori si cand vorbesti iese miros de ala, care is pe linga tine simt, tu nu simti.
Sint persoane la care mirosul ala tot vine mereu, ani la rind.Si eu am avut asa miros,dar putin timp,poate nici un an,apoi s-a dus.
Nu stiu exact cum iese mirosu ala din stomac,dar se intampla la multi oameni.
Cu bautul apei carbogazoase am citit undeva,acu daca are efect nu pot garanta,dar la mine se pare ca functiona.
Am cunoscut oameni pfff le putea gura,traznea si eu intial am zis uite la asta nu se spala pe dinti,nusi spala gura,apoi cineva mi-a spus, mai exact o femeie, zice nu-i de la dantura, de la gura, este de la stomac.
Apoi am patit si eu dar cum am zis cateva luni, dupa sa dus.Deci tu ai putea sa ai mirosul ala la fel de la stomac,iese pe acolo prin golul ala de aer,scapa cumva,nu stiu exact cum, nu am studiat problema, pentru ca mi-a trecut, Daca persista sigur as fi studiat situatia sa vad ce se intampla.
Daca aveai infectie nu miroasea, nici bolnav nu esti ca nu simti nimic, nici dantura nu-i bolnava ca simteai asta.
lol2 întreabă:
User252426 întreabă: