anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci, va rog raspundeti! Am mare nevoie de un raspuns.
Deci, din greseala mi-am taiat o bucatica mica din deget ( din varf, unde se formeaza amprenta, nu stiu sigur daca e de carne deoarece bucatic era alba, poate e posibil sa fie piele) si am acum o mica "gaurica" se va astupa sua va ramane ca un crater? raspuns= funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BDoruAndrei a răspuns:

Se va regenera! Amprenta va fi aceeași! Nu se schimbă amprenta!

13 răspunsuri:
| BGDs a răspuns:

Se va vindeca dar va ramane o cicatrice. Se va modifica si amprenta dar nu e nicio problema. Important este sa nu ti se piarda sensibilitatea in acel loc

| anonim_4396 explică (pentru BGDs):

Dar in timp e posibil sa dispara? Adica e cicatrice din aceea alba?

| BGDs a răspuns (pentru anonim_4396):

Depinde cat de adanca a fost rana. Daca a fost adanca o sa ramai cu o cicatrice acolo. Nu e nicio problema, de ce te ingrijorezi?

| alexaalexandraa a răspuns:

Stai linistita. Se vindeca. Si atunci nu o sa se mai cunoasca. Da-ti cu ceai de musetel acolo de cate ori poti. Este foarte bun. Mult noroc!

| BDoruAndrei a răspuns:

Se va regenera! Am avut la fel!

| anonim_4396 explică (pentru BDoruAndrei):

Ti-a ramas vreo pata alba ca la cicatrice sau ti-a ramas la fel?

| BDoruAndrei a răspuns (pentru anonim_4396):

S-a regenerat total! E ca nou!

| anonim_4396 explică (pentru BDoruAndrei):

Aham, mersi!

| missGirlDeea a răspuns:

Creste cind eram mmai mica cind imi taeam unghiile imi taeam si pielea dar acum e totul o cu amprenta

| curlyhair a răspuns:

Se va astupabig grin
nu stiu sigur dar eu mereu imi tai pielea de pe deget [big grin] si-mi creste la locwinking

| MloweyPryss a răspuns:

Imi pare foarte rau pentru tine! si sper sa iti treaca cat mai repede dar cred ca va ramane cicatrice!

| GEO9999 a răspuns:

se va astupa in timp cu alt strat de piele, dar amprenta ti se va schimba, si iti va raman probabil o mica cicatrice
Cel mai bine ii pui un bandaj si va trece de la sine

FUNDA plz

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mersi de raspunsuri!