| anoooonimm77 a întrebat:

Deci vin din nou cu o întrebare.
Este normal ca seara sa am burta umflată dupa ce mănânc iar dimineața sa o mai am puțin doar la abdomen și parcă mi s-a astupat așa buricul? La medic am fost cica sa nu mă îngrijorez, din cauza alimentației, nu stiu ce sa zic.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| LovelyGirl4u a răspuns:

Eu am mai aflat și de la altii că așa pățesc și ei, și dacă medicul ți-a zis sa nu te ingrijorezi

| Violleta2022 a răspuns:

Sigur ca-i normal, fiindca mancand peste zi se umple stomacul si intestinele, crescand abdomenul si odata cu digestia se produc si gaze care se elimina tragand parturi sau avand scaun.

Nu mai manca zahar si dulciuri, nu mai bea sucuri si alcool, nu mai manca alimente care produc inflamatia instetinelor si produc gaze din fermentatie, preucm cartifii, varza, fasolea, mazarea, sucurile si berea.

Incearca sa bei chefir cate 100-150ml inainte de fiecare masa ca sa populezi stomacul si intestinele cu bacterii sanatoase, chefirul fiind un probiotic complex. Este extrem de benefic sa-l vbei zilnic daca poti pe o perioada de minim 6 luni, chiar 12 luni, fiindca aceste probiorice populeaza foarte incet intestinele, de aceea necesita timp foarte mult ca sa schimbe bacteriile din stomac, cu unele foarte bine si sanataose.