anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci vreau sa ii spun lu' tata k vreau sa slabesc, si nu stiu cum sa ii zic, adica nu stiu cum sa incep..., ma puteti ajuta?(mama e plecata din tara)raspunsuri urgente!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| elizasedai a răspuns:

Ahm.mai exact, de ce trebuie sa ii spui ceea ce vrei sa faci? raised eyebrows La urma urmei, e problema ta, nu a lui. Fii si tu mai independent/abatting eyelashes

| licuricisclipici a răspuns:

Ii spui ca vrei sa arati mai bine si simti ca este bine pentru sanatatea ta, acum depinde si cum arati

| Jughei a răspuns:

Ha.intrebare ciudata. tata simt ca nu mai incap. nu ma simt eu.etc.
fii sincer ca doar e vorba de corpul tau, si la urma urmei ai varianta stupida de a nu manca nimic si o sa slabesti garantat laughing
sau ai putea sa faci miscare si sa slabesti astfel.si ai scapa de 'inceputuri grele'