Întrebare recomandată | BeTheChange a întrebat:

Deeeci... am cerut medicului de familie un aviz epidemiologic. În schimb am primit o adeverință medicală (de pe care nu am putut descifra mare lucru). Să-nțeleg că este aceeași chestie? Mâine trebuie să mă cazez în cămin și îmi cere printre altele acest aviz. Mă întreb dacă o să fie vreo problemă.
happy
P.S.: îmi cer scuze dacă această întrebare nu este una foarte inteligentă

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| dannyel86 a răspuns:

Cand medicul elibereaza o adeverinta, un aviz, acestea trebuie sa aiba un camp, o casuta in care se completeaza scopul pentru care s-a eliberat o asemenea hartie (altfel spus, pentru ce anume trebuie aceasta). Daca ai spus medicului ca ai nevoie pentru cazare camin, chiar daca scrisul e indescifrabil (e un lucru stiut in cazul medicilor), cu siguranta avizul respectiv e valabil si il poti adauga la dosar. Prin exceptie, daca ti se va spune ca hartia nu e valabila, exista posibilitatea sa adaugi ulterior avizul la dosar, daca administratorul caminului nu se va opune (si nu ar avea motive sa faca asta, intrucat tu ai prezentat un act medical, care, chiar neconform fiind, poate fi inlocuit cu unul adecvat).

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Da, este bună, scrie în ea ce și cum, nu trebuie să o descifrezi tu.
Pa, pa.

| mgtow a răspuns:

E buna doar nu a facut misto de tine medicul

| Fatamuntilor a răspuns:

Pai acea adeverinta sau ce o fi nu s-a eliberat in urma unor analize?
Doctori au un scris indescifarabil, cred ca nici adminiastratorii caminelor nu se descurca.
Tu incearca.

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Slabe sanse de analize.Cine a mers macar odata la medicul de familie pentru o adeverinta,scutire, concediu medical stie ca, contra-cost, te poti imbolnavii imediat de ceva imaginar, ca sa scapi cu treaba rezolvata.Ori dimpotriva, te insanatosesti brusc.Deci analize....noo.

| BPAndrei a răspuns:

In general, mai nou, avizele epidemiologice (chiar saptamana trecuta am facut pentru fata mea, ii trebuiau la gradinita) se dau in urma unor analize: exudate se numesc. Si mai nou, sunt foi de analize pe care sunt scrise electronic(la calculator) rezultatele. ceea ce ai primit tu este un aviz din care reiese ca esti clinic sanatos dpdv medical, si poti fi integrata in colectivitate.
In general aceste "avize" sunt mai mult de cat suficiente pentru persoanele cu varsta de peste 14 ani, care se considera ca au vizite regulate la medic, deci este okwinking

| BeTheChange explică:

Vă mulțumesc pentru răspunsuri. Sper că totul o să fie în regulă. happy

| Marasiatat a răspuns:

Keep calm and love Mara!