| Alex2242 a întrebat:

Degeaba am renuntat la suc si la paine,prajeluri, daca iau prednison, cel putin acum ma mentin (80kg,14 ani)foarte mult peste greutatea normala, 63-70 ceva de genul, dar dupa voi slabi macar 1.5 2kg pe saptamana? Totusi de la 2l de suc, jumatate de paine si prajeluri seara pe la 21-22 sunt niste schimbari majore. Am incercat si anumite diete cu deficit de calorii (1200-1500) dar mancam si mai putin fara sa-mi dau seama si am inteles ca era rau ca iti incetinesc metabolismul si alte efecte

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu mergi la un medic sa te invete el cum sa mananci, in functie de ce organism ai etc?

| Alex2242 explică (pentru anonim_4396):

Ma impiedica parintii(mama) pentru ca zice ca sunt altii mai grasi mereu si chestii din-astea si nu vrea

| anonim_4396 a răspuns (pentru Alex2242):

Ce inaltime ai? De ce nu ai voie sa faci sport?

| Alex2242 explică (pentru anonim_4396):

178-180,am facut hematom la genunchi si am avut piciorul in ghips si aveam dureri chiar daca mergeam, nu puteam sa sar si voleiul necesita multa miscare si mai ales din picioare