| followx33 a întrebat:

Deja de cîțiva ani simt că ceva nu e în regulă cu mine. Vorbesc in mintea mea cu prietenii, mă pun în diferite ipostaze și îmi imaginez ce aș spune persoanelor respective.Pot fără să îmi dau seama să vorbesc in mintea mea cu persoanele necunoscute, de exemplu colegii de școală cu care am vorbit de 2 ori în viață.Ce să fac? Vă rog fără glume, cred că e o problema destul de gravă pentru că mi-e greu să controlez asta. Cînd sunt în public și vorbesc cu alte persoane totul este în regulă.La medic nu mă pot adresa deoarece sunt în Israel și fără părinți nu pot face programare. Dați-mi cîteva sfaturi vă rog!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| costinvlad a răspuns:

Sa inteleg ca ai puteri supra-naturale? Paranormale? Supra-omenesti?

| followx33 explică (pentru costinvlad):

Ce legătura are în genere tema asta cu supranaturalul etc? Citește cu atenție întrebarea.