Buna! Am sa incep sa iti spun ca nu sunt licentiat in probleme de genul, dar pot sa iti ofer niste sfaturi in legatura cu ce este.
Acestea ar fi:
1. Din ce imi explici ma duce cu gandul la tulburare bipolara, dar asta este foarte rara, si de multe ori este confundata si cu depresia, caci tulburarile bipolare vin cu manie. Deci, poti sa te gandesti la episoade de depresie, acestea trec in general.
2. Multe probleme de genul pot sa fie din cauza dietei pe care o avem. De exemplu, mancam prea multi carbohidrati si nu avem unde sa ii consumam. Iar asta duce la inflamarea sistemului nervos unde corpul pierde foarte multe minerale si vitamine, ducand uneori la depresie.
3. Iti sugerez sa iti adaugi in viata de zi cu zi, macar 2-3 zile unde faci sport, alergi, orice de intensitate medie sau ridicata. Asta pentru ca ajuta foarte mult la astfel de probleme. Si in general doar in zilele acestea poti sa consumi carbohidrati mai multi.
Toate cele bune!
Ceea ce ti se intampla tie, se intampla tuturor copiilor mici.
Toate vor trece odata cu anii, cand vei creste si vei intelege ca ceea ce ti se intampla acum, poti schimba intr-o secunda, fara sa te lasi coplesita de tristete sau melancolie, din senin si fara motiv. Totul trece, cand mai cresti.
18 ani? copil mic?
Dupa comportament, da, copil mic, total imatur!
Da, pana acum jumatate de an-un an nu am avut aceste schimbari, si brusc am devenit un ''copil mic si imatur'', foarte logic, bine ca te-ai gasit tu matura si cu experienta.Pace!
Cred ca nu stii cu cine vorbesti fetita!
Pentru ca am de vreo 3 ori varsta ta, destula maturitate si experinta sa iti pot da lectii de viata.
Dar, simplu fapt ca nu vrei sa accepti realitatea...este o alta confirmare, ca esti imatura.
PS Azi nu am chef de cearta! Este o dimineata superba la mine si incerc sa ma bucur de ea!
Salut! Este cat-de-cat normal sa ai schimbari de dispoizitie din cand in cand, dar daca acestea au loc repetat intr-o perioada relativ mica de timp si sunt severe (ex: Plangi continuu, lipsa de foame etc) cel mai bine este sa te duci la doctorul de familie.