| emy_8399 a întrebat:

Denstist.ro
am si eu o poblema cu dantura si cum as putea sa mi-a rezolv si as dori un dentist bun si nuprea scump.sti cum e in ziua de azi nuprea sunt asa bani multi,, dar daca stiti unul si mil puteti recomanda o puteti face emailul meu este. emilpopescu54@yahoo.com.va multumesc pentru apreciere.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Dentist.ro a răspuns:

Buna. Are dreptate Bogdan in ce spune. Dar te rog sa ne spui din ce oras esti si daca ai preferinte de zone happy

| bogdan_5147 a răspuns:

Treaba cu sa nu fie prea scump e gresita, asta o spun foarte multi romani, este adevarat ca sa iti faci implanturi e costisitor dar ai calitate si e o lucrare de durata sau lucrarile pe aur sunt mult mai sanatoase decat cele pe portelan, asa cel mai bine ar fi sa nu te uiti la bani desi nu te lasa sufletul