| lumy4u a întrebat:

Depresia ingrasa sau slabeste?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| IadidK a răspuns:

Nici nu ingrasa nici nu slabeste, singuru lucru care conteaza este cata miscare faci si cat mananci.

10 răspunsuri:
| Ea12345 a răspuns:

Depinde de la persoana la persoana. Unii oameni prefera un stil de viata sedentar, refugiindu-se in mancare, in timp ce altii refuza mancarea.
Citeste mai multe aici:
http://psihologiesociala.uv.ro/? file=psihoterapie/despre-depresia

Multa bafta!

| simina a răspuns:

Depinde de fiecare dar si poti sa slabesti si sa te ingrasi excesiv

| AddaSunnii a răspuns:

Depinde. Unii depresivi mănâncă mult și se îngrașă, alții nu mănâncă mai nimic și slăbesc mult. Depinde de fiecare happy

| Elvina a răspuns:

Depinde de la persoana la persoana. Unii mananca mult si se ingrasa, altii nu mananca atunci cand sunt depresivi si slabesc. Bafta!

| Georrggy a răspuns:

Depinde... Unele fete mananca si se fac cat o balena cand sunt triste in timp ce altele stau si plang si mor deshidratate...

| alinagyo a răspuns:

Nu se manifesta la toti la fel, unii slabesc altii se ingrasa, depinde de metabolism, de organismul tau.Eu trec mereu prin depresii, pentru ca pun tot la suflet, insa greutatea mea ramane la fel, vezi depinde cum esti.

| ValyAlex a răspuns:

Ingrasa pentru ca iti gasesti alinarea in mancare gen chipsuri seminte cola... asta in mare parte...dar poate si slabi pentru ca nu-ti vine a manca daca te macina foarte rau problema happy

| Aηηush a răspuns:

Îngrașă. Cel puțin așa am pățit și eu, dar după o vreme, chiar mi-am revenit.
Secretul este să ai mai mult timp pentru tinepuppy dog eyes Fundoi puppy dog eyes

| Reaggen a răspuns:

Depinde.unii se ingrasa, iar altii slabesc.

Întrebări similare