| Mindfulness a întrebat:

Depresia și anxietatea fac ravagii. Se spune că: sunt "bolile secolului 21",dar din ce vad eu pe TPU din postări telefoanele fac ravagii într-un mod catastrofal in rândul tinerilor! Și eu mă aflu printre cei norocoși!
Unde o sa ajungem? Ce se întâmplă de atâția,,orbim "? La ce probleme se poate ajunge de la stat excesiv pe telefon? Miopie? Astigmatismul este CONGENITAL! Poți să ajungi și la GLAUCOM?
Voi purtați mereu ochelari de vedere? Câți ați,,dobândit" probleme de vedere din cauza smartphone-ului? Nu sunteți frustrați că din cauza voastră ați ajuns in acest stadiu,când puteați evita, mai ales că știați consecința?
Cu 1000 de euro am văzut că se poate face operatie la un ochi! Sunt sigure intervențiile astea? Eu cred că tinerii din cauza ecranelor au majoritatea probleme pe lângă cele ereditare.
Mie mi foarte greu să mă obișnuiesc cu ideea că trebuie mereu sa port ochelari,in casa nu am probleme dar afară mă simt ciudat sa ii port,parca mă fac să mă simt inferior! Am văzut că la femei le sta bine cu ochelari,chiar par sexy, la bărbați nu cred că e așa! Parca ar fi o bila neagra!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.