| AndreeaEmanuela a întrebat:

Deseori, de fapt mai tot timpu` cand inchid ochii, nu mai vad nimic. E ceva in neregula cu mine?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| KaSS a răspuns:

E posibil si de la o stare de oboseala dar daca vezi ca se agraveaza sau persista trebuie sa te duci la un medic oftalmolog.

| Duucu a răspuns:

E periculos, suferi de boala inchiderii ochilor, odata ce i-ai inchis incepi sa vezi negru.Vezi sa nu se agraveze.

| happy31animation a răspuns:

In orice caz mai bine te-ai duce la medicul de familie sau la spital

| AndraDeeA63 a răspuns:

Scuza-ma dar ce ai vrea sa vezi daca ai ochii inchisi nu e normal sa nu vezi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, e. Eu cand inchid ochii vad negru, dar daca tu nu vezi nimic e groasa rau. Du-te la un medic... psihiatru.

| AndreeaEmanuela explică:

Stie cineva de ce cand privesc in jos imi vad varful nasului? e ceva grav?

| Liiidiaaa a răspuns:

Nu cred...adica si mie mi se intampla sper sa nu morsaddar nu stiu si pe mine ma sperie chestia asta as vrea sa ma duc la spital nustu sa ma opereze ceva adica nu mi se pare normal... sper sa nu MORcrying Ai grija de tine incearca sa nu mai inchizi ochi chiar nu stiu ce sa zic.
Pa-pa

| AndreeaEmanuela explică:

Mi.e frica sa mai inchid ochii. are ceva daca ii lipesc cu scoci?

| Costel_Alexandru_1994 a răspuns:

Unii copii sunt facauti din laba sincer...imi pare rau de tine rebekk

| Alexxanndru a răspuns:

DA! E ceva foarte, foarte grav. Daca nu faci operatia (care are numai 5 % sanse de reusita) acum, o sa vezi negru tot timpul.Dar daca zici ca mai tot timpu' este prea tarziu...sad Nu mai ai ce face. sad Amin! laughing laughing