| Lala20 a întrebat:

Desi iau Zinnat de 8 zile (doctorita mi-a prescris pentru traheita, 10 zile) mi s-a umflat de cateva zile o amigdala iar pe cealalta am 2 puncte albe. Sa inteleg ca acel antibiotic nu e bun pentru mine? Ca sincer nici cu traheita nu ma ajuta prea mult (am fost la medic de mai multe ori si mi-a zis sa iau in continuare.)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Poftim?
Trebuia să ai răspuns pozitiv cel mai târziu la 48 de ore de la prima administrare.
Nu răspunde la acest tratament și trebuie cât mai repede schimbat!
Când se administrează un antibiotic se face antibiograma pentru a vedea la ce este sensibil pentru instituirea corectă a tratamentului medicamentos.
Poți face gargară cu apă cu sare, badijonare cu albastru de metil, sirop cu antibiotic în el, etc.
Sănătate.
Pa, pa.

0 răspunsuri: