anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Desi o sa para ciudata intrebarea trebuie sa primesc niste sfaturi happy. Astazi mi-a venit menstruatia, anul trecut si de atunci tot, tot asa, pe aceiasi data. Problema este ca anul trecut la mare in August mi-am stricat toata sederea acolo din cauza asta. Stres, probleme, nervi...nu puteam sa fac absolut nimic. Iar anul asta pe 4 Aug plec si vin in 10, ce as putea sa fac ca sa nu mai imi vina pe aceiasi data?! Stiu ca sunt cateva " mituri " dar as vrea sa stiu ceva foarte sigur si probleme ce le poate cauza respectivul sfat. Multumesc happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Grigorie_Florian_Sebastian_1990 a răspuns:

Exista la farmacie niste pastile, dar depinde de varsta ta si de N factori din viata ta. cere parerea unui medic ginecolog, dar mai usor este sa folosesti un Ob.asta e sfatul meu.medicamentele nu sunt recomandate