| LisaJulie a întrebat:

Despre acel virus nou aparut tot în China credeți că va fi ceva serios cu el? Și dacă va fi ceva serios credeți că planeta și economia globala vor mai rezista la încă 2-3 ani de lockdown? Am auzit ca acest virus este o tulpina noua a gripei aviare dar nu știu ce sa zic! Parca a mai fost o tulpina în trecut și nu a fost chiar atât de grav!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| DnIon a răspuns:

Eu nu am crezut nici in corona viris si nici in asta si nici in altul atita timp cit am usturoi, ceapa si palinca nu-mi pasa de nici un virus

| gabicoo a răspuns:

Corona virusul SARS Cov 2 - că așa s-a numit Covidul, a fost creat de om ca armă biologică și "scăpat" din laborator. De aia a avut o răspândire așa de rapidă. La ce te referi tu se pare că e evoluția naturală a unui virus deja existent - nu cred că este armă biologică făcută special pentru a se răspândi rapid și a ucide. Așa că stai liniștită.