| raspunz a întrebat:

Despre alunițe.
Aveți alunițe care să îndeplinească aceste criterii? Sau cunoașteți pe cineva care are așa ceva?
A - asimetrie - dacă tragi o linie prin mijlocul ei cele două jumătăți nu sunt simetrice
B - bordură - marginea aluniței nu este regulată, rotunjită, arată ca o hartă geografică
C - culoare - culoarea este neuniformă, are zone mai deschise și altele mai închise la culoare
D - diametru - mai mare de 6 milimetri (puțin mai mare decât un pătrățel de matematică, sau o radieră de la capătul creionului
E - care evoluează în timp, care crește sau și-a schimbat caracteristicile

Sau care să fie
E - elevat - făță de nivelul pielii din jur
F - ferm - la atingere se simte o duritate crescută față de pielea din jur
G - growing=creștere - crește din ce în ce mai mare

Dacă aveți așa ceva, sau ați observat asta la o rudă sau un prieten, trebuie să mergeți la un medic dermatolog.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| debby2000 a răspuns:

Eu am criteriul F.

| raspunz explică (pentru debby2000):

Dacă e doar unul dintre ele atunci probabil e totul ok, dar ai putea să i-o arăți unui medic dermatolog sau medicului de femilie happy

2 răspunsuri:
| George192 a răspuns:

Trebuie sa te operezi cu laserul si bunica mea a avut una pe gat care avea aceleasie "simptome"