Isi face efectul si fara apa, ca daca e in stomac se dizolva oricum, insa mai greu ajunge acolo daca nu bei apa.
Da, își face efectul și fără apa. Apa ajută să curgă pastila mai ușor pe gât în jos. Pentru ce iei diazepam?
Depresie după despărțire și ceva vicii
Nu sunt pastile, sunt picături
Auci. Și deja te-or pus pe pastile?
I guess, scapi de droguri și dai de alte droguri, numai că dealerii au halate albe și-s doctori.
Nu iau picături și un sirop.cu drogurile n-am avut eu treabă.
Asta e
Nu e drog, este un anxiolitic din clasa benzodiazepine, ca il ia cineva cu alcool si poate avea efect de drog e alta, dar el singur nu este asa ceva.
Benzodiazepinele sunt droguri în toată regula. Apar până și în legea numarul 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, la tabelul al treilea.
Eu stiu ca si daca iei 10 diazepame nu ai nici un efect de drog, ai doar daca combin cu alcool si altceva.
Am luat si eu odata mai multe clonazepame de 2 mg prin 2007 cand aveam tratament, si in afara ca mi-a dat somn tare, nu am avut vreo euforie sau ceva.
Astia l-au pus ca drog pentru combinatii cu altceva.
Drog din ala pe bune e ala care in orice cantitate da euforii, halucinatii, si care nu prea are indicatie terapeutica.
Mie mi-a dat medicul acum o luna nitrazepam pentru somn daca e nevoie, daca era drog in adevaratul sens al cuvantului nu-mi dadea. A si zis ca astia pun pe liste ce li se scoala lor, si asta de multe ori afecteaza pacientii care au nevoie de medicatia aia.
De ex era un medicament Survector, un antidepresiv pe dopamina, l-au scos prostii cum ca abuza lumea de el.
Pai tu scoti un medicament bun pentru multi doar ca unii se joaca cu el? Fa-le ceva la aia.
Dar in acelasi timp fac trafic cu, camioanele ei cu hero, cocaina, lsd, etc.
Buprenorphina la fel, e pentru sevraj de heroina in doze de 8-24 mg/zi, dar in SUA se da pentru depresie in doze de 0, 25-2 mg/zi la aia la care nu a mers altceva.
Si se gandesc astia sa-l bage ca antidepresiv dar fraierii vor sa-i scoata efectul ala posibil euforizant.
Pai nu poti, ca, chestia aia e antidepresivul. La depresivi in cantitatea aia nu da euforie ci abia te aduce la normal cu tonusul.
Ca exista depresii din deficit de endorfine.
Si nu poti abuza, ca ala e la tabelu 2 mai strict. Iti da pe o luna si pa daca ai consumat intr-o zi tot.
Asa si antidepresivele-s drog? Ca-s pe reteta normala, si alea pot da euforie daca esti sanatos si nu ai depresii. (hipomanie sau manie).
Nu sunt droguri. ajuta la unele dependente gen alcool sau etc.
Și diazepam e drog, stai liniștit.
Da, diazepamul își face efectul indiferent dacă îl iei cu sau fără apă. Este important să urmezi instrucțiunile medicului și să respecți doza recomandată.
Bineînțeles
Mai am până vineri de luat și după îmi schimba tratament