Niciuna. Îți recomand o alimentație sănătoasă, în care să îi oferi organismului tău toți nutrienții de care are nevoie.
Există o singură regulă ca să slăbești: mânânci în deficit caloric. Toate dietele nu fac altceva decât să te păcălească să mânânci în deficit caloric(odată ce tu ai voie numai carne slabă, nu prea ai cum să-ți întreci caloriile). Părerea mea e că e mult mai simplu și mai sănătos să ai o alimentație diversificată dar să-ți calculezi caloriile decât să mânânci numai un 2-3 alimente. Poți să te folosești de un program gen myfitnesspal pentru a vedea exact cum stă treaba cu caloriile, iar dacă mai vrei sfaturi poți să-mi dai un mesaj.
Oricum, ca să nu fiu total pe lângă întrebare, dieta Rina mi se pare o prostie. Dukan pare mult mai okay. Mult succes!
Eu n-as recomanda niciuna, dar, dintre cele 2, daca totusi vrei un raspuns, eu zic dukan.
Niciuna, sunt periculoase. Tu nu ai vazut efectele lor?
Cea mai buna dieta e o alimentatie sanatoasa, fara suc, zahar, grasimi combinate cu sportul.
Daca tu vrei sa iti risti sanatatea cu dietele astea esti libera sa o faci.
Dar niciun medic nu ti-ar recomanda asa ceva.
Dukan se bazeaza foarte mult pe proteina animala si asta iti va afecta intreg organismul.
Treaba ta, faci ce vrei.
Vivik937 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: