| tanisa a întrebat:

Dimineata ma trezesc cu o durere profunda in dreptul rinichilor (lateral de coloana vertebrala), care cedeaza dupa jumatate de ora, iar pe timpul zilei mi se umfla picioarele si talpile devin dureroase, iar mersul se ingreuneaza. Despre ce afectiune poate fi vorba si ce ar trebui sa fac sa scap de aceste dureri?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cred ca ai probleme la rinichi. Avand in vedere ca ti se umfla picioarele.Nu se elimina lichidele din organism asa cum ar trebui.Te duci des sau rar la toaleta?

| darrio2007 a răspuns:

P.S.Nu ar strica si un control la un medic urolog.

| iulian1302 a răspuns:

Cu siguranta este vorba despre o problema renala precum calculi renali, infectie renala, etc.Cel mai bine ar fi sa consulti un medic urolog.

| tanisa explică:

Multumesc, dar inainte de a merge la urolog, voi incerca sa imi clarific eu insumi ce anume nu functioneaza bine in organismul meu si vreau sa incerc ceva naturist pentru deblocarea fluxului de eliminare a lichidului din organism. Daca cine cunoaste o astfel de terapie, mi-ar fi de folos. Nu m-am mai confruntat pana acum cu probleme urologice.

| iulian1302 a răspuns (pentru tanisa):

Pentru eliminarea apei din organism este indicat sa bei ceai de mesteacan este foarte bun.