Poti avea o conjunctivita sau o afectiune autoimuna de tip sindrom Sjogren. Mergi al un oftalmolog.
Oare nu oi fi alergic? Conjuctivida sau sindromul Sjogren sunt insotide si de nas infundat? Am problemele astea tot anul.
N-ai spus de alte simptome. poti avea alergie si sa fii alergic la perne sau ceva de genul asta. schimba pernele si plapuma cu unele hipoalergenice, fa curatenie majora in toata casa si vezi daca nu amelioreaza simptomele
Dar face sotia curat topata ziua, aspira tot. Ma gandeam sa nu fie de la praf.
Ochii uscati ii am doar dimineata la trezire, insa nasul infundat il am aporape mereu. Dar mai cu seama noaptea.
Am mai mers si la un doctor de familie aici in Londra. Nici macar nu mi-a facut vreun control, si nici nu me-a dat trimitere la un alergolog.
Mi-a scris pe o bucatica de hartie cu pix in graba ce sa cumpar de la farmacie., si a incheiat repede cu mine ca se grabea sa plece acasa.
Aici doctorii de familie sunt mai varza decat aia din Romania. Nu numai ca nu prea isi dau interesul, dar nici nu prea se pricep multi.
Si dimineata ma trezesc cu nasul infundat si uscat desi dau cu spray din ala nazal, si ochii foarte foarte uscati de de abia pot clipi, parca zic ca m-a batut vantul in ei toata ziua. Si bineinteles ca ma trezesc si cu gura uscata ca se deschide involuntar in timpul noptii cand se infunda nasul.
Casa e farmacie, e aspirata toata ziua si de sotie si de sora mea.
Alte simptome....hmm. Sunt sensibil in general.
Toate insectele sar pe mine si ma ciupesc, paianjeni, tantari. Si pe sotie absolut deloc.
Da si am uitat sa spun ca am un copil de 4 luni. Nici pe el nu-l pisca. Dar pe mine da.
M-am uitat si la sindromul Sjogren de care spuneai dar nu ma regasesc in simptomele alea.
Pentru ca ochii nu mi se inrosesc, nu sunt umflati, si nu am senzatia de nisip in ei. Muncesc si imi desfasor activitatile in mod normal.
Nasul infundat ma omoara si ochii uscati dimineata.
Pare, intr-adevar, o alergie. Incearca sa iei un antihistaminic gen Claritine sa vezi ce se intampla si daca iti amelioreaza simptomele
Mentionez ca ma trezesc si cu nasul foarte infundat. Si nu sunt racit. Dar am aproape mereu nasul infundat.
De la curent frate. Asa patesc si eu ma trezesc cu ochi uscati, rosi si ma pisca.
De nas sa nu mai zic tot timpul mi infundat. (deviatie de sept)
Acest sfat mi-l poate da absolut oricine. Sincer nu m-ai ajutat cu absolut nimic.
girllll întreabă: