| Clamidia a întrebat:

Din August de când am venit de la mare ma mănâncă pielea mereu si nu știu cum dar doar la mine in camera. Am fost la dermatolog si m-am dat si am luat tot și degeaba. Tot ma mănâncă. Am avut și niște bubițe la picior. Se umflau și scoteau ceva lichid dar alea au trecut de mult. Acum am avut vreo 10 bube de alea de ma mâncau groaznic. Erau si una lângă alta. M-am gândit cum am pisici poate o fi luat ele un puricele dar nu am prins nimic și pisicile sunt date cu o chestie mai mereu și nu au de unde lua. Țânțari nu sunt ca e iarna. Și m-am gândit poate am ploșnițe. In fine nu știu cum sa scap de mâncărimea asta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| antimulte a răspuns:

Daca e doar la tine in camera fenomenul, schimba acolo, saltea, lenjerii, patul cu totul daca e cazul si vezi daca iti e la fel.

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Ești alergic la ceva. Poate chiar la pisici. Sau la deodorante, parfumuri sau insecticidele pentru purici la pisici. Scoate tot si după introdu cate una pe rand sa vezi la care ai probleme. Eu sunt alergica la toate astea si chiar si la blana animalutelor.