| Radandam a întrebat:

Din bolile cu transmitere sexuala, care din ele ar da simptome de greată, usoara ameteala uneori? Va rog sa imi raspundeti.Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
33 răspunsuri:
| xsl1ck a răspuns:

HIV-ul prezinta simptome asemanatoare cu cele ale gripei

| xsl1ck a răspuns (pentru xsl1ck):

Boala pelvina inflamatorie
Hepatita B

| 70gabriela70 a răspuns:

Sarcina
Use condom!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să rămâi însărcinată. Se vindecă în 9 luni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru 70gabriela70):

Ar fi tare sa fie baiat

| 70gabriela70 a răspuns (pentru anonim_4396):

Still he should use condoms

anonim_4396

E baiat mai laughing cică sarcina laughing nu ești pe treaba ta happy

Daca e baiat nu trebuie sa foloseasca prezervativele sau ce? Eu zic ca tu nu esti pe treaba ta.

anonim_4396

Pai da dar un băiat nu poate rămâne însărcinat pe ce droage ești? E vb de el de problema lui nu a unei fete ca dacă era asa specifica.

| AcelCinevaa a răspuns (pentru 70gabriela70):

Mă da română mai știți? Du iu spik rumeiniăn?

Wtf, era o *** gluma!
Iar faza cu use condom nu! Fie ca esti baiat fie ca esti fata trebuie sa te protejezi. Tine-ti gura daca nu stii sa interpretezi un raspuns.

| 70gabriela70 a răspuns (pentru AcelCinevaa):

Nu, am uitat-o

| AcelCinevaa a răspuns:

Suna a HIV, dar simptomele apar doar după 6 luni de la contactarea virusului... deci poate îl asociezi tu greșit. Totuși, fa-ți niște teste ca sa te liniștești.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

El o întreținut relații sexuale cu o fata și de atunci tot are impresia ca ar avea o boala de aia răspunsul tău cu sarcina e eronat. O seara plăcută îți doresc.

anonim_4396

Băiatu are o reala problema gluma ta nu își are rostul dacă vrei sa faci glume du te la iumor aici probleme de sanatate nu se iau în gluma poate omu chiar are o problema și tu ai chef de sarcasm.

anonim_4396

Daca ar fi fost fata, unde-si punea condomul, pe breasts?

anonim_4396

Pai tocmai ca nu e fata e băiat trage un ochi la profilul lui și cum nu s-a protejat e riscul lui de a fi luat o boala cu transmitere dacă nu s-a protejat. Și tu ai tras ceva pe nas? E vb de el nu dacă ar fi fost fata, ca dacă ar fi fost era altceva da nu e.

Draga simplebutorigina, cum sa ți explic ca sa intelegi? Ca văd ca nu intelegi nimic și ești aici doar sa enervezi pe alții. In primul rând, la primul meu răspuns nu știam intr adevar ca e baiat. După aceea am spus ca "totuși folosește prezervativul". Eu i-am dat acestui baiat un sfat, nu i am răspuns la intrebare pentru ca nu știu sa-i dau vreun răspuns medical, dar i-am dat un sfat omenesc. Tu cu ce l-ai ajutat pe acest baiat? mă faci sa rad și sa plâng in același timp.

Nu mai pot de ras cu tine

anonim_4396

Nu l-ai ajutat faptul e consumat deja
Știa și el sa folosească condomul da totuși nu la folosit asta e altceva dacă îl ajuta-i cu adevărat ii spuneai cărei boli se datorează aceste simptoame nu ceva tipic și fără folos use condom incedata nu la folosit la momentul potrivit. Și vezi ca te cam contrazici boss odată spui ca ai spus-o sub forma de gluma odată ca nu știai ca e băiat pai e destul de simplu profilu lui asta sugerează și scrie clar ca e băiat dacă tu nu știai nici acest lucru e strict problema ta. Eu am ajutat multă lume în comparație cu tine eu nu dau răspunsuri sarcastice și eronate ca tine "sarcina" când e de fapt un tip. Mai ne uitam și noi din când în când la un profil dacă e fata sau băiat nu dam răspunsuri pripite. Pai poți sa plângi dacă vrei draga nu te oprește nimeni sa aduc și un șervețel madame Gabriela? Nu îți convine ai opțiunea de ignore. Pare se ca tu nu înțelegi nimic din moment ce nici nu ai știut sa faci diferența ca era de fapt vb de un băiat. Dacă nici atât lucru nu ști e clar nu ai nici o treaba cu TPU.

? nu cred ca mi apar emoticoanele dar sa știi ca am ras mult.

anonim_4396

Ma bucur razi pana nu mai poți ai grija draga sa nu te strici din atâta rashappy cică ai ajutat laughing pare se ca tu cam ai nevoie de ajutor incedata nu ști sa distingi un băiat de o fata.

| alina2k18 a răspuns:

Poate ai o mica anemie, sau tensiune mica sau probleme cu fierea si tot asa.
Nu dau BTS urile simptomele astea in general.

| Aligator0108 a răspuns (pentru anonim_4396):

Dragă persoană dumnezeiească,
Nu stă nimeni să verifice de ce sex sunt persoanele care pun întrebări pe acest site. (bine, poate tu, mare perfecționist!)
Dacă nu a menționat în întrebare că e băiat (sau măcar să ne dea de înțeles că e băiat) atunci și eu aș fi considerat că e vorba de o sarcină (care, într-adevăr, nu răspunde în niciun fel întrebării).
Esența acestei platforme este de a ne ajuta între noi. Nu înțeleg de ce spui cuiva că nu are treabă cu acest site, în timp ce tu arunci vorbe iraționale și jignitoare în stânga și în dreapta. Foarte urât din partea ta, îți recomand să lași la o parte egoismul, că vei ajunge ca acei pensionari din București care dau vina pe G. Firea că a nins.
Selfishness.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Aligator0108):

Si tu ai fi considerat ca e vb de o sarcina înseamnă că și tu ești ca dansa superficial incedata dai asa răspunsuri fără a verifica profilul dacă nu scrie ca e masculin sau feminim mai ziceam irațional e ca se contrazice ea odată ca o glumit odată ca nu știa ca e băiat și eu îți recomand să nu îți mai bagi nasul unde nu trebuie conversația era între mine si ea știe singura sa își poarte de grija nu are nevoie de avocați ia uite cine sa găsit sa comenteze domnu moralist și tu acum nu ai jignit ca sp ca vei ajunge ca pensionarii din... Uite cine sa găsit sa comenteze mister perfecțiune întruchipata ba ma lași vezi-ti man de Lungu nasului ca nu te o băgat nimeni în seama și nu e foarte complicat sa verifici un singur click și e suficient decât sa dai un răspuns eronat și pripit mai bine verifici ce ar mai fi sa dam toți răspunsuri fără sa verificam eu cred ca ea o jignit din moment ce la declarat gravid pe utilizator eu nu ma cred ca nici un Dumnezeu da se vede clar ca nici tu nu ai bunu simt nu ești nici tu în măsura sa ții morale pe aici se vede clar în rasp ei ca se contrazice ba ca o glumit ba ca nu știa ca e băiat dacă o glumit clar ca știa ca e băiat...deci și ea o jignit și eu nu aveam nici o intenție sa jignesc da omu chiar o avea probleme și nu vad sa se facă ironii pe seama asta.

anonim_4396

Am văzut ca ți ai creat un canal de YouTube îți doresc mult succes și cât mai mulți abonați

Mersi

anonim_4396

Sa fi iubita draga.

anonim_4396

Stiu ca e baiat, m-am uitat si de-aia am ras mai sus la faza cu baiat pregnant. Dar daca e gras, deoarece condomul are motul ala sus, tot si-l pune pe manboobs.

anonim_4396

laughing)) ba nu ești pe treaba ta ahaha manboobs laughing toate, ca toate da cu bolile astea BTS eu nu prea as glumi cine știe ce muheres o... Și sa ales cu un cadou pe viata ori e ipohondru și își imaginează ca are toti bolili. Adevăru ca în ziua de azi cam tot ce faci cu o femeie o faci pe propriu risc se pot lua boli și dacă folosești condomul hsv genital sau hpv astea le porți toată viata de la o simpla partida de sex fie ea și cu condom.

Întrebări similare