anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Din cate doze de bere (4% alcool)ma imabat eu? Am 50 de Kg... big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Reek54 a răspuns:

Nu conteaza cate kg ai, din 2 doze cred ca te imbeti, dar ai grija cu imbatatul.e foarte grav in starile critice, la inceput te simti ok, ai doar o ameteala constanta, ei bine. dupa ce adormi si te trezesti, organismul e cam terminat si daca nu esti rezistent poti ajunge la urgenta (coma alcolica).

| BiuL a răspuns:

Haha depinde cat antrenament ai, daca nu prea bei bere te imbeti de la bere daca ai, iti trebuie minim 4 -6

suntserios
| suntserios a răspuns:

Probabil 2

| tr3ig a răspuns:

Nu conteaza greutatea si varstawinking conteaza corpu ca atare. poti sa te imbeti si duntr-o juma de bere. ai grija cum si cat bei, nu te da zmewinking

| JulyStorm a răspuns:

Daca esti fata si nu bei de obicei, probabil dintr-o singura cutie te vei ameti bine.
Daca ai o toleranta mare la alcool, posibil sa rezisti la doua cutii.

| S3xYBoY a răspuns:

Pai ce sa zic, si eu am 50 de kg si am baut vreo 3-4 ..in fine, te sfatuiesc sa ai grija cum beiwinkingbafta

| TakeItSlow a răspuns:

Ai 10 ani, dintr'o gura esti muci.
Vezi'ti de treaba amice!

| Iohan3 a răspuns:

Depinde de organism.

Întrebări similare