| AlexBalteanu999 a întrebat:

Din cate stiu infectia la urechea interna apare cand iti intra apa in urechi si provoaca ameteli si dureri de urechi, eu am patit o data, intrebarea mea este, daca am patit o data inseamna ca am urechea interna sensibila si de fiecare data cand imi intra apa in urechi o sa fac infectie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i o regula.
Infectia la urechea interna poate fii cauzata atat de virusi cat si de bacterii. Cea cu apa in ureche este cauzata de bacterie.
daca tii urechile curate in fiecare zi si apa cu care te speli nu contien impuritati sau chimicale, atunci nu ai ce sa patesti.

2 răspunsuri:
| Trixt3r a răspuns:

Teoretic nu, pentru ca urmezi un tratament si se vindeca.

Cel mai bine mergi la un medic la ORL si iti spune el daca ai probleme.

| AlexBalteanu999 explică (pentru Trixt3r):

Faza e ca, atunci cand am patit treaba asta nu am urmat nici un tratament, mi-am pus doar picaturi in ureche si a trecut intr o saptamana