anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Din cauza ca merg mult pe jos, am facut muschi la picioare. cum reusesc sa scap de ei?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Maica Precista! Cum sa scapi de muschi? Lasand gluma de-o parte, muschii pronuntati pe care ii fac sportivele la picioare capata o forma normala prin masaj!

| Arthur a răspuns:

Mergând mai mult cu maşina. Se atrofiază în timp în absenţa efortului.

| Aℓida a răspuns:

LOL! Muscii i-ai avut tot timpul acolo, numai ca mergand mult pe jos, s-au dezvoltat mai bine si se observa! Dar de scapat de ei...nu stiu ce ti-a venit!

| georgegs a răspuns:

Wow! dc.vrei.sa.scapi.d.muschi.de.la.picioare?laughing

| AddaXD a răspuns:

Intreaba si tu la o farmacie big grin

| soparlamica a răspuns:

rolling on the floorMergi in maini.

| Missin`you` a răspuns:

Muschii se vad foarte frumosbatting eyelashes nu ai de ce sa scapi de eismug maseaza`ihappy

| Andusa a răspuns:

Sunt si eu in situatia ta.Am facut baschet de performanta si balet. Picioarele mele sunt foarte nefeminine datorita acestor muschi.Ma complexeaza acest lucru pentru ca nu pot purta o rochie sau o fusta sad