| Invictusman2025 a întrebat:

Din cauza că sufăr de hiperhidroza cranio faciala nu pot sa lucrez vara! Îmi transpira efectiv fata de 50 de ori mai mult decât unui om sănătos,e horror,nu am văzut la nimeni așa ceva,cred că aș putea intra în cartea recordurilor atâta rău de îmi transpira fata! Nu pot nici din casă aproape sa ies! Situație e tragică! Ce pot sa fac. Ajutati-ma cu un sfat că nu mai pot, sunt distrus psihic din cauza asta! Vreau sa fiu un om normal.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Cipi1212 a răspuns:

Nu știu dacă boala ta e temporară sau definitivă dar încearcă să ieși seara.

| Invictusman2025 explică (pentru Cipi1212):

E definitiva cipi, de mic ma confrunt cu așa ceva. De la anxietate am văzut că se declanșează și stres, dar eu când eram mai mic nu aveam anxietate și tot transpiram excesiv in zona feței. Da seara e ceva mai bine dar numai daca nu am emoții puternice, anxietate.

| Cipi1212 a răspuns (pentru Invictusman2025):

Încearcă să nu ai emoții.