| Alexandrup a întrebat:

Din ce alimente provine vitamina K?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| flaviu1234 a răspuns:

Pestewinking

| BoOoMbOnik a răspuns:

Patrunjel,spanac,fasole vere, mazare,sparanghel,broccoli, mustar, morcovi. funda? te rog! mersi

| mariaWoW a răspuns:

Nu sunt sigura, dar eu stiu ca daca iei vitamina ca sangele se opreste si faci hemoragie interna.
Nu ti-as recomanda sa iei.

| roxana_4211 a răspuns:

Maria, vitamina K este o vitamina antihemoragica, iar lipsa ei duce la hemoragi.Se gaseste in varza, spanac, ulei de floarea soarelui.

| stefania20 a răspuns:

Alimente care contin vitamina K : patrunjel, spanac, varza de Bruxelles, fasole verde, mazare, sparanghel, broccoli, gulii, morcovi sau mustar. Funda? ( nu am nici una ) :d

| GDMalyBigBang a răspuns:

Vitamina K1 se gaseste in urmatoarele alimente de origine vegetala: cartofi, fructe de catina alba, conopida, fragi, grau nedecorticat, lucerna, macese, mazare verde, morcovi, ovaz, porumb, rosii, salata verde, spanac, ulei de soia, urzici, varza alba etc.

Vitamina K2 se gaseste in urmatoarele alimente de origine animala: carne de vita si de porc, splina, untura de peste, lapte si produse lactate (iaurt), galbenus de ou si, indeosebi, ficat de porc. fundita?batting eyelashes happy

Întrebări similare