Din cauza dietei. Nu este nimic de speriat. Si, nici de ras. La o cercetare amanuntita a "reziduurilor umane", medicii legisti pot spune cu exactitate ce a mancat defunctul in ultima parte a vietii lui. Este posibil sa fi mancat ceva care, ori era de sursa vegetala ( si ai mancat exagerat de mult), ori, o anumita substanta din penultima ta masa, a fost superactiva, iar asta s-a regasit (ca si culoare) in "scaunul" tau.
Poate din cauza medicatiei (am mai auzit despre asemenea cazuri) sau iti mananci toate legumele
.
Pfff...ai momente in care iti vine sa vomiti? Sau uneori ai temperatura? Nu stiu sigur dar cred ca ai o infectie urinara! Sugerez sa te duci la spital
, se poate agrava oricand
Din cauza ca mananci legume verzi sau ai mancat ceva verde sau iti lipsesc unele vitamine.
Nu, nu am mancat nimic verde.Problema a aparut cam acum 2 saptamana.de atunci am facut asa cam de 4-5 ori, in rest a fost normal, intr-o zi asa apoi 2-3 zile normal, un prieten medic mi-a zis ca ar putea fi din cauza ca am mancat verdeturi, dar alimentatia este la fel, nu am mancat nimic neobisnuit. Iar celui care i-am stricat pofta de mancare, POFTA BUNA.
Am infectie urinara si iau Uractiv strugurii ursului. Dupa cateva zile am inceput sa fac scaune vezi dar nu in totalitate.Este din cauza medicamentului?